Varukorg

99 Black Week

Nina Blå
Nyhet
Messengerbag gjord i blå denim med justerbar axelrem. Väskan har öppna fack på sidorna och på locket där det även finns en stor och en mindre ficka som stängs med dragkedja. Inuti väskan finns det förutom huvudfacket även två sydda fack som stängs med dragkedja.Höjd: 23 cmBredd: 30 cmDjup: 10 cm..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Luna Blå
Nyhet
Messengerbag gjord i blå denim med justerbar axelrem. Väskan har öppna sidfack och en stor och en mindre ficka som stängs med dragkedja på locket. Inuti finns det förutom huvudfacket även två innerfickor som stängs med dragkedja.Höjd: 31 cmBredd: 33 cmDjup: 10 cm..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Eagle Blå
Nyhet
Blå messengerbag med mönster och detaljer i metall och konstläder på locket. Väskan är gjord i canvas med justerbar axelrem. Den har en stor ytterficka som stängs med dragkedja och under locket finns det förutom huvudfacket även två innerfickor som stängs med dragkedja.Höjd: 31 cmBredd: 33 cmDjup: 1..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Simone - Brun
Nyhet Populär
Praktisk axelväska som rymmer allt du behöver under dagen tillverkad i mjuk läderimitation. På framsidan av väskan finns ett stort fack och två mindre som stängs med dragkedja samt två mini-fickor som har knappstängning. Väskan har även öppet fack på varsin kortsida och ett fack på baksidan med drag..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Eagle Grön
Nyhet
Grön messengerbag med stjärnmönster och utsmyckning i metall och konstläder på locket. Väskan är gjord i canvas med justerbar axelrem. Den har en stor ytterficka som stängs med dragkedja och under locket finns det förutom huvudfacket även två innerfickor som stängs med dragkedja.Höjd: 31 cmBredd: 33..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Flora Svart
Nyhet
Snygg svart väska med utskuret mönster i locket. Väskan har totalt fem fack, ett på baksidan, ett dolt under locket och tre inuti som stängs med gemensam dragkedja. Axelremmen är justerbar och locket stängs med magnetknapp.Höjd: 23 cmBredd: 21 cmDjup: 3 cm..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Ryggsäck XIU Sport
Nyhet Populär
Sportig och praktisk svart ryggsäck med två ytterfack och ett huvudfack som alla stängs med dragkedja, samt ytterficka på sidan. För ökad komfort är axelremmarna vadderade och justerbara efter önskad storlek.Höjd: 40 cmBredd: 30 cm Djup: 15 cm..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Ryggsäck Jingpin
Nyhet Populär
Sportig och praktisk svart ryggsäck med detaljer i orange. Ryggsäcken har tre ytterfack och ett huvudfack som alla stängs med dragkedja, samt ytterficka på sidan. För ökad komfort är axelremmarna vadderade och justerbara efter önskad storlek.Höjd: 45 cmBredd: 34 cm Djup: 14 cm..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Ryggsäck Sport RongLida
Nyhet Populär
Sportig och praktisk ryggsäck i mörkblått och grått med sport-relaterat tryck. Ryggsäcken har två ytterfack och ett huvudfack som alla stängs med dragkedja, samt ytterficka på sidan. För ökad komfort är axelremmarna vadderade och justerbara efter önskad storlek.Höjd: 42 cmBredd: 30 cm Djup: 14 cm..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Ryggsäck Ronglida
Nyhet Populär
Sportig och praktisk ryggsäck i svart och rött med tryck på framsidan. Ryggsäcken har två ytterfack och ett huvudfack som alla stängs med dragkedja. För ökad komfort är axelremmarna vadderade och justerbara efter önskad storlek.Höjd: 42 cmBredd: 30 cm Djup: 14 cm..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Rebecka (Mörkblå)
Populär
Mörkblå väska med dekorativt guldfärgat V på framsidan och dragkedjestängning. Väskan har både handtag och justerbar axelrem, på baksidan finns en ficka med dragkedja. Invändigt finns avdelare och flertal fack och fickor.Bredd: 28 cmHöjd: 20cmDjup: 14cm..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Antonia är handväskan för dig som söker en praktisk och skön väska i konstläder. Med flera fack, både på utsidan och insidan, och avtagbart samt reglerbart axelband kan Antonia användas på shoppingrundan, semestern, utekvällen och naturligtvis även som dagväska.Höjd: 30 cmBredd: 37 cmDjup: 12 cm..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Visar 1 till 12 av 111 (10 Sidor)