• Höst nyheter!
  • Back to School
  • shoppa billiga väskor i vår outlet

Köp billiga väskor online hos 99väskor.se

Kläder och väskor spelar en viktig roll i marknadsföringen av oss själva som individer och ger oss också en chans att träffa andra människor med liknande intressen. I detta finns grunden för vårt koncept - men med en liten tvist. Vi tycker nämligen inte att väskor behöver vara dyra utan att alla ska ha råd med en väska som är både snygg och praktisk. Här hittar du således billiga väskor som du beställer online och får hem dagen därpå. Enkelt och smidigt.

99 väskor är det mest prisvärda alternativet för väskor på nätet – oavsett om du är i behov av coolare ryggsäck med tryck eller om du behöver en billig, högkvalitativ väska att bära på jobbet.

Bra och billiga väskor på nätet

För oss är inte billigt synonymt med någonting dåligt – samtliga väskor i vår onlinebutik håller självklart högsta kvalitet och om något skulle vara fel med den väska du beställt på nätet hos oss så kommer vi naturligtvis överens om hur vi på bästa sätt kan lösa din retur.

Väskor online med klassiska tryck

De tryck vi valt för vår väskkollektion på nätet har samtliga en historia. I vissa fall så handlar det om att vi gillar designen och tror att den även tilltalar andra personer. I andra fall så har vi valt motiv som verkligen har gjort avtryck i historien och här är vi väldigt stolta över att både Bob Marley och Che Guevara finns tryckta på prisvärda väskor från oss. Att gå omkring med en axelväska med Che Guevara eller en plånbok med Bob Marley kommer garanterat att dra till sig blickar – oavsett var i världen du än befinner sig.

Billiga axelväskor för alla tillfällen

De väskor vi säljer online ska vara ett alternativ för alla typer av människor, i alla lägen. Du ska, till exempel, kunna bära en av våra axelväskor på festen, på jobbet eller på fritiden och känna en lyxig känsla – trots att du köpt väskan billigt på nätet. Det vi fäst extra stor vikt vid är detaljerna; små saker som gör att din väska verkligen sticker ut – en dragkedja här, en cool nit där eller varför inte ett smakfullt spänne i mitten? Det är alltid detaljerna som avgör och detta är något vi arbetar mycket hårt med.

Din väska berättar något om vem du är

Ett av de mest effektiva sätten att säga något om vem man är genom sitt val av kläder. Oavsett om man är hårdrockare, punkare, hip-hopare, mod, goth eller en vanlig affärsman så signalerar man genom sättet man klär sig exakt den livsstil man har. Väskor är inget undantag. Väskor har – främst för kvinnor – kunnat skicka signaler till andra personer om saker som smak, inkomst och status i samhället. Även då det kommer till ryggsäckar så har man genom tiderna använt dessa som en utmärkt reklamplats för sin egen person – genom pins, genom fastsydda tygmärken eller genom säkerhetsnålar så har man på ett enkelt sätt visat vad man gillar och vem man är.
Vad gillar du, vem är du och vad vill du signalera med din väska? Hos oss kommer du garanterat att hitta exakt den väska eller plånbok du vill ha och detta till marknadens bästa priser. Sätt dig i lugn och ro och kolla igenom vårt sortiment och beställ den väska du gillar online – ta två förresten – det har du råd med!

Produktjämförelse

Du har inte valt några produkter att jämföra.